Ofertele pentru produsul

 

Kesper Cutie depozitare cu manere, lemn de fag, 30 x 20 cm, Kesper (18510-ksp)

109,99 RON
+ 19,99 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
edaxo.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 109,99 RON

Descrierea produsului
Cutie din lemn cu două mânere - frumusețea lemnului !
  • Fabricată din lemn de fag: Cutia de depozitare Kesper este realizată din lemn de fag de înaltă calitate. Acest material natural îi conferă nu doar un aspect estetic, ci și o construcție solidă care asigură durabilitate pentru mulți ani.
  • Certificat FSC: Lemnul de fag folosit este certificat FSC, ceea ce înseamnă că a fost obținut prin metode durabile, respectând mediul natural. Alegând acest produs, îți pasă nu numai de nevoile tale, ci și de binele planetei noastre.
  • Soluție practică: Este un plus excelent pentru cămară sau bucătărie. Disponibil în patru dimensiuni diferite, vă permite să organizați o varietate de produse. Indiferent dacă depozitați surplusul de condimente, fructe uscate sau alte produse alimentare, acest recipient va păstra ingredientele necesare organizate și ușor accesibile.
  • Construcție durabilă:  Cutia a fost făcută în așa fel încât să vă servească mulți ani. Lemnul masiv de fag asigură că recipientul este rezistent la deteriorare și își menține forma chiar și la utilizare intensivă. Vă puteți baza pe acest organizator.
  • Mânere pe ambele părți: Este echipat cu mânere practice pe ambele părți. Datorită acestui lucru, o puteți ridica, muta sau pune cu ușurință pe un raft. Mânerele oferă confort în utilizare și vă ajută să vă organizați cămară.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.