vidaXL Ladă de depozitare de grădină, gri, 150x100x100 cm, poliratan (46467)

896,89 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 2 sapt.
spre magazin »
comfy.shoponshopoff.com
 

vidaXL Ladă de depozitare de grădină, gri, 150x100x100 cm, poliratan (46467)

1 181,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 896,89 RON

Descrierea produsului
Această ladă de depozitare de exterior din poliratan rezistentă la apă este ideală pentru depozitarea pernelor mobilierului de grădină, păturilor sau prosoapelor suplimentare, precum și a obiectelor de uz casnic și a multor alte articole.

Datorită ratanului PE rezistent la intemperii și la apă, cufărul de depozitare este ușor de curățat, rezistent la uzură și potrivit atât pentru utilizare în exterior, cât și în interior. Lada de depozitare pentru grădină are un cadru robust din oțel vopsit electrostatic, foarte durabil. Căptușeala rezistentă la apă cu închidere cu fermoar protejează conținutul de umiditate. Cufărul de depozitare are un design modern, care se va potrivi oricărei locuințe sau spațiu de exterior.

Lada de depozitare este ușor de asamblat.

Notă: Vă rugăm să acoperiți lada de perne cu o cârpă/un material impermeabil pentru a împiedica pătrunderea apei în ladă, în cazul în care plouă.
Culoare: Gri
Material: Ratan PE (polietilenă) + cadru din oțel vopsit electrostatic
Dimensiuni: 150 x 100 x 100 cm (l x ad. x î)
Căptușeală din PE rezistentă la apă, cu închidere cu fermoar

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.